Wat doen wij

De basis op orde brengen

Elke gemeente kent leefbaarheids- en veiligheidsproblemen. In buurten, op bedrijventerreinen, in het buitengebied of waar dan ook. Thema’s als (woon)overlast, personen met verward gedrag, ondermijning, jeugdcriminaliteit of woon- en zorgfraude – die in geen enkele wijk op zichzelf staan -zorgen regelmatig voor onveiligheidsgevoelens bij bewoners of ondernemers. Vanuit de gemeentelijke regierol ondersteunt VeelzijdigVeilig gemeenten om de basis in dergelijke buurten weer op orde te brengen.

Data-analyse en actieonderzoek, waarbij we ‘met de poten in de klei’ tot de haarvaten van de buurt doordringen maken dat wij gedetailleerder kijken en een aanpak vormgeven waarmee het ‘onkruid’ in de buurt met wortel en al gemaaid wordt. “Onderbuikgevoelens’ worden onderzocht, we zorgen voor reuring in het gebied om reacties te ontlokken, zijn (on)opvallend aanwezig en plegen kleine interventies.

Door het vormgeven van een integrale aanpak, met publieke en private partijen, ontstaat ander (in)zicht op de problemen in de buurt of het gebied en de potentie ervan, waardoor stevige inzet op de problematiek mogelijk wordt.

Wat wij leveren?

VeelzijdigVeilig levert onder meer:

Maar we bieden ook graag oplossingen voor gemeenten, die verder gaan dan dat!

Onze All-1n aanpak en ons TalentGarantPlan.

All-1n 

Je herkent het vast. Er is een vraagstuk dat prioriteit heeft. Maar welke collega gaat hiermee aan de slag? De werkdruk is al zo hoog. Bovendien, als je het vraagstuk wat ontrafelt, merk je dat er verschillende taken en werkzaamheden mee gemoeid zijn. Analyseren, proces bewaken, voeren van regie op een urgente casus, “de wijk in”, beleid schrijven, evalueren… Kan één persoon dat wel? Wij bieden daarom All-1n aan: van de startfase tot aan de borging en implementatie nemen wij jouw organisatie werk uit handen. Wij zorgen voor de juiste professional op het juiste moment en gaan pas weg als jij tevreden bent! En de prijs? We maken vooraf een begroting, het gaat niet meer kosten. Zo zijn we helder, eerlijk en laten we duidelijk zien dat het maken van impact in jouw organisatie voor ons voorop staat!

TalentGarantPlan

Er is krapte op de arbeidsmarkt. En als je dan iemand hebt kunnen aannemen, dan zul je zien dat deze te snel jouw team weer verlaat. Binnen Veelzijdig Veilig vinden we het enorm leuk om te werken met jonge, talentvolle professionals. Onze opdrachtgevers zijn zeer te spreken en de vraag om hen in te huren is dan ook groot. Wij begrijpen echter dat organisaties behoefte hebben aan continuïteit. Daarom hebben wij het TalentGarantPlan ontwikkeld. Hiermee heb je twee jaar lang de zekerheid van een professional met het Veelzijdig Veilig-DNA binnen jouw team. Is deze professional helaas langdurig ziek of toe aan een andere opdracht? Wij zorgen dat een nieuw talent klaar staat. We borgen hierdoor de kwaliteit van het werk, het voorkomt extra werkdruk binnen het team en het scheelt jou(w) organisatie weer tijd om de functie ingevuld te krijgen. 

Graag verkennen wij hoe we elkaar kunnen helpen en samen impact kunnen maken voor jouw gemeente. Misschien past All-1n. Of spreekt het TalentGarantPlan je aan. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Het lijkt ons leuk en goed om daarover vrijblijvend met elkaar in contact te komen!